2018.FebruŠr.17 | DonŠt napja van.
Megye :   Keresűszů : Csak kulcsszů. Csak Nťv. KategůriŠk :
÷sszes kategoria
Belťpťs
FelhasznŠlů nťv :
Jelszů

Online cégkatalógus

S√ľtőipar gyerty√°k templomi gyerty√°k
Csorba J√≥zsef Igazs√°g√ľgyi Műszaki Szak√©rtő
BMW
Coco House Kft.
honda szervíz
autókereskedés
s√ľt√∂ipar
g√©pj√°rmű
P√©ks√©gek, s√ľt√∂d√©k
autókereskedés

 

<<< Vissza

  Cťg neve :
Atlantic Hotel***
  CŪme :
  1081 Budapest N√©psz√≠nh√°z u. 39-41
  Telefon :
  (06-1) 219-0778
  Fax :
  (06-1) 219-5177
  E-mail cŪm :
  sales@atlantichotel.hu
  weboldal cŪme :
  www.atlantichotel.hu
  2. weboldal cŪme :
 
  MinõsŪtťs :
 
  MŠrkanťv :
 
  Cťg leŪrŠsa :
  A 2005 szeptember√©ben megny√≠lt h√°rom csillagos sz√°llod√°nk, s b√°r a v√°ros sz√≠v√©ben, a l√ľktető √©let k√∂zel√©ben √©p√ľlt, a vend√©geket m√©gis csendes, bar√°ts√°gos k√∂rnyezet fogadja. A Blaha Lujza t√©rtől 5 percre tal√°lhat√≥ sz√°lloda mind egy√©ni, mind csoportos vend√©gek kiszolg√°l√°s√°t biztos√≠¬≠tja. Budapest nevezetess√©gei, az √ľzleti √©s sz√≥rakoz√≥ negyed n√©h√°ny perc alatt el√©rhető. A h√°z √©s a szob√°k sz√≠nvil√°ga mediterr√°n hangulat√ļ, a narancs, b√©zs meleg sz√≠nei vid√≠tj√°k fel a vend√©geket. Szob√°ink t√∂bbs√©ge k√ľl√∂n el√Ķt√©rb√Ķl ny√≠lik, lehetős√©get biztos√≠tva arra, hogy a sz√°llodai √©let ne zavarja a pihenni v√°gy√≥kat. Szob√°ink alapter√ľlete nagy, √≠gy k√©nyelmesen elf√©rnek benne vend√©geink. A teljes k√∂rũ kikapcsol√≥d√°shoz hozz√°j√°rul a minden szob√°ban elhelyezett sz√≠nes tv, hũt√Ķszekr√©ny, sz√©f √©s telefon. A f√ľrdőszob√°k zuhanykabinnal felszereltek, t√©len padl√≥fűt√©s biztos√≠tja a kellemes meleget. N√©h√°ny szob√°nk francia√°gyas, t√∂bbs√©g√©ben azonban k√ľl√∂n √°gyas szob√°val rendelkez√ľnk. K√ľl√∂n k√©r√©sre az √°gyakat √∂sszetoljuk. A sz√°lloda k√ľl√∂nlegess√©ge az a p√°r szoba, melyek pezsg√Ķk√°ddal is fel van szerelve. A f√°raszt√≥ v√°rosn√©z√©s ut√°n j√≥l es√Ķ √©rz√©s a forr√≥ pezsg√Ķf√ľrd√Ķz√©s, melyet a vend√©gek k√≠v√°ns√°g√°ra egyediv√© var√°zsolhatunk. A n√°szutasok gyertyaf√©nyben √©lvezhetik a behűt√∂tt pezsgő zamat√°t.
Bels√Ķ √°triumos kialak√≠t√°s√°nak k√∂sz√∂nhet√Ķen, a h√°z belseje eg√©sz nap term√©szetes f√©nnyel van megvil√°g√≠tva.
Az √°triumban kapott helyet a reggeliz√Ķhelys√©g, ahol egyszerre sz√°z vend√©g tudja k√©nyelmesen elfogyasztani melegt√°las sv√©dasztalos reggelij√©t.

Egy√©ni vend√©gek k√ľl√∂n d√≠j ellen√©ben vehetik ig√©nybe a z√°rt parkol√≥t, √©s sz√°mukra, ig√©ny√ľknek megfelel√Ķen, sz√≠nvonalas programok megszervez√©s√©t biztos√≠tja a sz√°lloda. √úd√ľl√©si csekket elfogadunk!
  Cťg termťkei :
 
  ‹zleti ajŠnlat :
  3*-os hotel, √©tterem, sv√©dasztalos reggeli, sz√°ll√°s, booking hotels, gy√≥gymassz√°zs, atlantic booking, programszervez√©s, √ľd√ľl√©si csekket elfogadunk
Kťpek a cťgrűl