Nyírő Gyula Kórház
Nyírő Gyula Kórház Nyírő Gyula Kórház Nyírő Gyula Kórház Nyírő Gyula Kórház Amit rólunk tudni kell!             Köszönjük bizalmát, mellyel hozzánk fordult, és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy kórházi tartózkodása végén gyógyultan és elégedetten távozzék intézményünkből.

Valamennyi munkatársunk arra törekszik, hogy az Ön egészségi állapotát, munkaképességét mihamarabb helyreállítsa, és gyógyulása tartós legyen.
A rendelkezésünkre álló modern diagnosztikai készülékek, technikai felszerelések, dolgozóink szakmai tudása, tapasztalata a biztosítéka annak, hogy a gyors és pontos diagnózis felállítása után Ön a legmegfelelőbb terápiában részesüljön. 

Kórházunkban a betegellátás, illetve betegségmegelőzés szoros tartozékaként, a szakszerű diéta előírásában és annak betartásában dietetikus nővéreink segítik Önt.
Ön a külvilággal, az intézmény területén több helyen felszerelt nyilvános telefonfülkéből tarthat kapcsolatot, miközben minden nap fogadhat látogatót. Több büfét, hírlapárust, italautomatát és egy patikát talál a kórház területén. Nagy gondot fordítunk kórtermeink, folyosóink, gyógyítóhelyiségeink tisztaságára, parkunk gondozásával elősegítjük, hogy Ön, a lehetőségekhez képest, jól érezze magát.      Nyírő Gyula Kórház 1135.Budapest. Lehel.u.59

Nyírő Gyula Kórház
Nyírő Gyula Kórház2016.Február.7 | Tódor, Rómeó napja van.
Nyírő Gyula Kórház
Amit rólunk tudni kell!             Köszönjük bizalmát, mellyel hozzánk fordult, és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy kórházi tartózkodása végén gyógyultan és elégedetten távozzék intézményünkből.

Valamennyi munkatársunk arra törekszik, hogy az Ön egészségi állapotát, munkaképességét mihamarabb helyreállítsa, és gyógyulása tartós legyen.
A rendelkezésünkre álló modern diagnosztikai készülékek, technikai felszerelések, dolgozóink szakmai tudása, tapasztalata a biztosítéka annak, hogy a gyors és pontos diagnózis felállítása után Ön a legmegfelelőbb terápiában részesüljön. 

Kórházunkban a betegellátás, illetve betegségmegelőzés szoros tartozékaként, a szakszerű diéta előírásában és annak betartásában dietetikus nővéreink segítik Önt.
Ön a külvilággal, az intézmény területén több helyen felszerelt nyilvános telefonfülkéből tarthat kapcsolatot, miközben minden nap fogadhat látogatót. Több büfét, hírlapárust, italautomatát és egy patikát talál a kórház területén. Nagy gondot fordítunk kórtermeink, folyosóink, gyógyítóhelyiségeink tisztaságára, parkunk gondozásával elősegítjük, hogy Ön, a lehetőségekhez képest, jól érezze magát.      Nyírő Gyula Kórház 1135.Budapest. Lehel.u.59Megye :   Keresőszó : Csak kulcsszó. Csak Név. Nyírő Gyula Kórház Nyírő Gyula Kórház Kategóriák :
Összes kategoria
Belépés
Felhasználó név :
Jelszó

Online cégkatalógus

színesfémkereskedelemben
komlói patika
Szentháromság Gyógyszertár
Salvia patika
igazgyöngy patika
gyógyír gyógyszertár
gyógyszertár Sopronban
ezüst hárs gyógyszertár
Corinthia Grand Hotel Royal, budapest hotel
XII.kerület étterem

Nyírő Gyula Kórház

 

<<< Vissza

Nyírő Gyula Kórház
  Cég neve :
  Nyírő Gyula Kórház Nyírő Gyula Kórház
  Címe :
  1135.Budapest. Lehel.u.59
  Telefon :
  451.26.00
  Fax :
  452.94.45
  E-mail cím :
  foig@nygyk.hu vagy ruffgyorgy@nygyk.hu
  weboldal címe :
  www.nygyk.hu
  2. weboldal címe :
 
  Minõsítés :
 
  Márkanév :
 
  Cég leírása :
  Amit rólunk tudni kell! Köszönjük bizalmát, mellyel hozzánk fordult, és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy kórházi tartózkodása végén gyógyultan és elégedetten távozzék intézményünkből. Valamennyi munkatársunk arra törekszik, hogy az Ön egészségi állapotát, munkaképességét mihamarabb helyreállítsa, és gyógyulása tartós legyen. A rendelkezésünkre álló modern diagnosztikai készülékek, technikai felszerelések, dolgozóink szakmai tudása, tapasztalata a biztosítéka annak, hogy a gyors és pontos diagnózis felállítása után Ön a legmegfelelőbb terápiában részesüljön. Kórházunkban a betegellátás, illetve betegségmegelőzés szoros tartozékaként, a szakszerű diéta előírásában és annak betartásában dietetikus nővéreink segítik Önt. Ön a külvilággal, az intézmény területén több helyen felszerelt nyilvános telefonfülkéből tarthat kapcsolatot, miközben minden nap fogadhat látogatót. Több büfét, hírlapárust, italautomatát és egy patikát talál a kórház területén. Nagy gondot fordítunk kórtermeink, folyosóink, gyógyítóhelyiségeink tisztaságára, parkunk gondozásával elősegítjük, hogy Ön, a lehetőségekhez képest, jól érezze magát.
  Cég termékei :
 
  Üzleti ajánlat :
  Igazgatóság: mb. Főigazgató: Dr. Vadnai Marianna foig@nygyk.hu 452-9444 mb. Orvosigazgató: Dr. Ruff György ruffgyorgy@nygyk.hu 452-9444 Gazdasági igazgató: Horváth Péter gazdig@nygyk.hu 451-2686 Ápolási igazgató és minőségirányítási vezető: Berger Bernadett apig@nygyk.hu 451-2602 Betegellátó Osztályok: Addiktológiai Osztály és Kijózanító Állomás I.Belgyógyászati Osztály II.Belgyógyászati Osztály BELGYÓGYÁSZATI AMBULANCIÁK: Diabetológiai Ambulancia Gasztroenterológiai Ambulancia Kardiológiai Ambulancia Krónikus Osztály Központi Intenzív és Aneszteziológiai Osztály Neurológiai Osztály NEUROLÓGIAI AMBULANCIÁK: Neurológiai Szakambulancia Parkinson Szakambulancia Fejfájás Szakambulancia Elektrofiziológiai Ambulancia I.Pszichiátriai Osztály II.Pszichiátriai Osztály Sebészeti Osztály Szülészeti-Nőgyógyászati Osztály Szülészeti-Nőgyógyászati Osztály: Tiniambulancia Meddőségi Centrum Laboratórium Röntgen Osztály Központi Gyógyszertár Róbert Patika
Képek a cégről
 

Amit rólunk tudni kell! Köszönjük bizalmát, mellyel hozzánk fordult, és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy kórházi tartózkodása végén gyógyultan és elégedetten távozzék intézményünkből. Valamennyi munkatársunk arra törekszik, hogy az Ön egészségi állapotát, munkaképességét mihamarabb helyreállítsa, és gyógyulása tartós legyen. A rendelkezésünkre álló modern diagnosztikai készülékek, technikai felszerelések, dolgozóink szakmai tudása, tapasztalata a biztosítéka annak, hogy a gyors és pontos diagnózis felállítása után Ön a legmegfelelőbb terápiában részesüljön. Kórházunkban a betegellátás, illetve betegségmegelőzés szoros tartozékaként, a szakszerű diéta előírásában és annak betartásában dietetikus nővéreink segítik Önt. Ön a külvilággal, az intézmény területén több helyen felszerelt nyilvános telefonfülkéből tarthat kapcsolatot, miközben minden nap fogadhat látogatót. Több büfét, hírlapárust, italautomatát és egy patikát talál a kórház területén. Nagy gondot fordítunk kórtermeink, folyosóink, gyógyítóhelyiségeink tisztaságára, parkunk gondozásával elősegítjük, hogy Ön, a lehetőségekhez képest, jól érezze magát. Nyírő Gyula Kórház 1135.Budapest. Lehel.u.59