2018.December.11 | Árpád napja van.
Megye :   Keresőszó : Csak kulcsszó. Csak Név. Kategóriák :
Összes kategoria
Belépés
Felhasználó név :
Jelszó

Online cégkatalógus

baromfiipar, húsáru, húsipar, konzervipar, élelmiszeripar, élelmiszer nagykereskedelem, élelmiszergyártás, gyártás, forgalmazás, húsfeldolgozás, élelmiszer, húsipari, termék, baromfifeldolgozás, hús, fagyasztott, húsdarabolás, baromfihús, élelmiszeripari,
Alkatrészkereskedelem *
Métisz-Q kft.
ZÖLDSÉG GYÜMÖLCS NAGYKER
élelmiszer, élelmiszeripar, hűtőipar, fevita, fagyasztás, gyorsfagyasztás, jégkorong
Mányi Mihály E.V.
rágcsálóirtás
Sükösd
Sütőipari termékek (napi termékek, csomagolt és fagyasztott termékek) gyártása és értékesítése
LAKYGLASS TEAM KFT.

 

<<< Vissza

  Cég neve :
JANUS 2002 Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.
  Címe :
  9700 Szombathely, Eötvös L. u. 2.
  Telefon :
  94/356-302
  Fax :
 
  E-mail cím :
  info@talpbetet.hu
  weboldal címe :
  www.talpbetet.hu
  2. weboldal címe :
 
  Minõsítés :
 
  Márkanév :
 
  Cég leírása :
  Cégünk, a Janus 2002 Bt. talpbetét gyártás és talpbetét forgalmazás terén tevékenykedik közel 25 éve. A családi vállalkozás apáról fiúra örökítette a talpbetét készítéshez kapcsolódó szakmai ismereteket és az egyre bővülő kapcsolatrendszert. A talpbetét forgalmazás, gyártás terén cégünk a legnagyobbak közé tartozik Magyarországon. Talpbetétek számos típusát gyártjuk és forgalmazzuk: gyermek talpbetét, vágható talpbetét, hosszboltozat párna, keresztboltozat párna, sarokpárna, sarokfogó egyaránt megtalálható kínálatunkban. A nagyapa szakmai öröksége a Siesta cipők termékfejlesztéséből indult: a lábegészségügy szempontjából elsődleges helyes boltozati elem kialakítása, a megfelelő lábbeli kiválasztása elengedhetetlen a helyes cipőválasztás szempontjából. Ennek elsősorban a gyermekek számára van kiemelkedő jelentősége. A családias jelleget mi sem példázza jobban, minthogy a talpbetétek gyártását 4-5 fő végzi, kiegészülve a vállalkozást vezető mindent egy kézben tartó szakmai irányítással.
  Cég termékei :
 
  Üzleti ajánlat :
  Kiskereskedelmi partnereink az ország számos pontján forgalmazzák a cégünk által gyártott felnőtt és gyermek Flora Ped és Janus talpbetét termékcsaládokat, hosszboltozati- keresztboltozati párnákat, sarokfogókat.
Képek a cégről