2018.FebruŠr.17 | DonŠt napja van.
Megye :   Keresűszů : Csak kulcsszů. Csak Nťv. KategůriŠk :
÷sszes kategoria
Belťpťs
FelhasznŠlů nťv :
Jelszů

Online cégkatalógus

kiskereskedelem, szolgáltató
Pal√°nki Viktor E.V.
szikraforg√°cs, f√©mipar, f√©mtechnika, f√©mt√∂megcikk, j√°rm√Ľ, l√°ngv√°g√°s, hegeszt√©stechnika, hegeszt√©s, f√©mmegmunk√°l√°s, f√©mfeldolgoz√°s
gesztenye
KOVALIN BELSŐ√ČP√ćT√ČSZETI √©s REKL√ĀM ST√öDI√ď BT
Mik√≥ √Čp√ľlet Energetikai kft
Speci√°lis g√°zkis√ľlő l√°mp√°k gy√°rt√°sa
ponyva, ,
Dominik Kertészeti és Szolgáltató Kft.
Havrán Kisgép Kft.

 

<<< Vissza

  Cťg neve :
Kék Kereszt Bt
  CŪme :
  1141 Budapest , Mogyor√≥di √ļt 93. III.4
  Telefon :
  1/221-1993
  Fax :
  1/273-0360
  E-mail cŪm :
  kekkereszt@t-online.hu
  weboldal cŪme :
  www.kekkereszt.hu
  2. weboldal cŪme :
 
  MinõsŪtťs :
 
  MŠrkanťv :
 
  Cťg leŪrŠsa :
  A K√©k Kereszt Bet√©ti T√°rsas√°got 1994-ben alap√≠tottuk, f√Ķ tev√©kenys√©g√ľnk az otthoni beteg√°pol√°s. 1996-ban mikor t√∂rv√©nyi lehet√Ķs√©g k√≠n√°lkozott, az Orsz√°gos Eg√©szs√©g P√©nzt√°rral szerz√Ķd√©st k√∂t√∂tt√ľnk, mely a mai napig is lehet√Ķs√©get biztos√≠t a t√©r√≠t√©smentes szolg√°ltat√°sra. Szolg√°latunk c√©lja, hogy a beteg otthoni k√∂rnyezet√©ben, szem√©lyre szabottan, hum√°nus √©s szakszer√Ľ √°pol√°sban r√©szes√ľlj√∂n. Szak√°pol√≥kat, gy√≥gytorn√°szokat, logop√©dust foglalkoztatunk, √©s folyamatosan a betegek rendelkez√©s√©re √°llunk. Szak√°pol√°s Hospice Gy√≥gytorna Logop√©dia P√°ly√°zataink T√∂rt√©net√ľnk Alap√≠tv√°nyunk Főoldal T√©rk√©p Kapcsolat A hospice ell√°t√°snak k√ľl√∂nb√∂ző szervezeti form√°i vannak. Egyik speci√°lis form√°ja az otthoni hospice betegell√°t√°s. A gy√≥gy√≠thatatlan, termin√°lis √°llapotban l√©vő ‚Äď elsősorban daganatos ‚Äď betegek ell√°t√°s√°t, k√ľl√∂nlegesen kik√©pzett szakemberek v√©gzik. ( Szakorvos, pszichi√°ter, szak√°pol√≥, szoci√°lis munk√°s stb. ) Seg√≠tik a beteget, a csal√°dot √©s kapcsolatot tartanak a h√°ziorvossal √©s k√≥rh√°zzal.
  Cťg termťkei :
 
  ‹zleti ajŠnlat :
  Szak√°pol√°s Hospice Gy√≥gytorna Logop√©dia P√°ly√°zataink T√∂rt√©net√ľnk Alap√≠tv√°nyunk Főoldal T√©rk√©p Kapcsolat A logop√©diai foglalkoz√°s c√©lja a Stroke-on √°tesett betegek rehabilit√°ci√≥ja. Ebben foglaltatik a besz√©d, (meg√©rt√©s, ut√°nmond√°s, megnevez√©s) az √≠r√°s, az olvas√°s √©s a sz√°mol√°s vizsg√°lata, diagnosztiz√°l√°sa, valamint a fent eml√≠tett funkci√≥k ter√°pi√°ja.
Kťpek a cťgrűl