2020.Április.6 | Vilmos, Bíborka napja van.
Megye :   Keresőszó : Csak kulcsszó. Csak Név. Kategóriák :
Összes kategoria
Belépés
Felhasználó név :
Jelszó

Online cégkatalógus

j?noshalmi gy?gyszert
Dizi Therm Szerelvénybolt
Esküvő és rendezvényszervező iroda
martonvásári gyógyszertár
Dina Móka Nyelvstúdió
nagyboldogasszony ház
Babakert Családi Napközi
magán általános iskola fejér megye
idősek otthona Baranya megye
Dr Kui Róbert

 

<<< Vissza

  Cég neve :
Mozgássérültek Budapesti Egyesülete
  Címe :
  1136 Budapest, Hegedűs Gyula u. 43.
  Telefon :
  (1) 349-8172, (1) 329-5299
  Fax :
  (1) 349-8172
  E-mail cím :
  pestikozpont@mbeinfo.hu
  weboldal címe :
  www.mbe2003.hu
  2. weboldal címe :
 
  Minõsítés :
 
  Márkanév :
 
  Cég leírása :
  Budapesten a mozgássérült embereknek két szintű érdekképviselet alakult ki. Nagyon aktív és ember közeli a kerületi szervezetek munkája. 21 helyi szervezetünk van: Budavári, Óbuda, Békásmegyer, Újpest, Káposztás megyer, Terézváros, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Kőbánya, Újbuda, Hegyvidéki, Angyalföldi, Zugló, Újpalota, Mátyásföld, Rákoskeresztúr, Pestszentlőrinc, Kispest, Budafok-Tétény.
Tevékenységünk Budapest határán is túlnyúlik, hiszen a fővárossal szomszédos Vecsésnek a helyi szervezete is Egyesületünk részre.
Betegség csoport szerinti képviseletet a II. kerületben működő Reuma klub lát el. Az Egyesület keretében működik még az egyre aktívabb ifjúsági tagozat is.

Kerületi szervezeteinket aktivisták működtetik. Nagyon fontos szerepük van az egyének problémáinak megoldásában, a hovatartozás érzésének megteremtésében.
A szervezetek számon tartják, felkutatják a kerületben, számos esetben otthonukból kimozdulni nem képes sorstársakat, rendszeresen meglátogatják az egyedülálló betegeket, és nagyon sokat tesznek azért, hogy a karácsonyi ünnepek táján mindenki úgy érezze: közösséghez tartoznak. Ezzel olyan hiánypótló feladatot látnak el, amely egyetlen hatóság működési feladatainak sem része. A szervezetek helyi közösség teremtő munkájukon túlmenően, partnerségi viszonyban a kerületi önkormányzatokkal, ellátják nemcsak tagjaik, de a kerület valamennyi mozgássérült lakosának helyi szintű érdekképviseletét is.
Budapesti szintű érdek-képviseleti munkánkat a két helyszínen, Budán és Pesten működő központunkban végezzük.
Mindkét helyszínen tartunk telefonos és személyesen ügyfélszolgálatot. Bár ügyfélszolgálatunk a sorstársi, a fogyatékos emberek jogaira és kötelességeire vonatkozó információnyújtáson kívül már az Egyesület támogató és otthonápolási szolgáltatásait is szervezi, mégsem váltunk hivatallá. Megmaradt a sortársi, ember-ember közötti viszonyunk az ügyfélszolgálaton megjelenő érdeklődőkkel. Nem szeretnénk, ha bárki is csak ügyfélként érezné magát. Szolgáltatásaink révén egyesületünk felé egyre nagyobb az érdeklődés, tagságunk folyamatosan nő.

Számlaszámunk: (OTP) 11713005-20082202
Adószámunk: 19000321-1-41
Kérjük adója 1%-ával támogassa Egyesületünket!
  Cég termékei :
 
  Üzleti ajánlat :
  egyesület, szervezet, kiemelked
Képek a cégről