2021.Szeptember.19 | Vilhelmina napja van.
Megye :   Keresőszó : Csak kulcsszó. Csak Név. Kategóriák :
Összes kategoria
Belépés
Felhasználó név :
Jelszó

Online cégkatalógus

Bútorkészítés Budapest 6 kerület
ABLAK-SAROK BT.
Lajos Kegyt?rgy ?s Temetkez
INTERWORK Temetkezési Kft.
Molnár Cukrászat
Teleki Söröző
nyíregyháza cukrászda
lelki betegségek kezelése Eger
Mózes Utóda Kőfaragó Műhely
Generálkivitelezés Tiszakécske

 

<<< Vissza

  Cég neve :
Mozgássérültek Budapesti Egyesülete
  Címe :
  1136 Budapest, Hegedűs Gyula u. 43.
  Telefon :
  (1) 349-8172, (1) 329-5299
  Fax :
  (1) 349-8172
  E-mail cím :
  pestikozpont@mbeinfo.hu
  weboldal címe :
  www.mbe2003.hu
  2. weboldal címe :
 
  Minõsítés :
 
  Márkanév :
 
  Cég leírása :
  Budapesten a mozgássérült embereknek két szintű érdekképviselet alakult ki. Nagyon aktív és ember közeli a kerületi szervezetek munkája. 21 helyi szervezetünk van: Budavári, Óbuda, Békásmegyer, Újpest, Káposztás megyer, Terézváros, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Kőbánya, Újbuda, Hegyvidéki, Angyalföldi, Zugló, Újpalota, Mátyásföld, Rákoskeresztúr, Pestszentlőrinc, Kispest, Budafok-Tétény.
Tevékenységünk Budapest határán is túlnyúlik, hiszen a fővárossal szomszédos Vecsésnek a helyi szervezete is Egyesületünk részre.
Betegség csoport szerinti képviseletet a II. kerületben működő Reuma klub lát el. Az Egyesület keretében működik még az egyre aktívabb ifjúsági tagozat is.

Kerületi szervezeteinket aktivisták működtetik. Nagyon fontos szerepük van az egyének problémáinak megoldásában, a hovatartozás érzésének megteremtésében.
A szervezetek számon tartják, felkutatják a kerületben, számos esetben otthonukból kimozdulni nem képes sorstársakat, rendszeresen meglátogatják az egyedülálló betegeket, és nagyon sokat tesznek azért, hogy a karácsonyi ünnepek táján mindenki úgy érezze: közösséghez tartoznak. Ezzel olyan hiánypótló feladatot látnak el, amely egyetlen hatóság működési feladatainak sem része. A szervezetek helyi közösség teremtő munkájukon túlmenően, partnerségi viszonyban a kerületi önkormányzatokkal, ellátják nemcsak tagjaik, de a kerület valamennyi mozgássérült lakosának helyi szintű érdekképviseletét is.
Budapesti szintű érdek-képviseleti munkánkat a két helyszínen, Budán és Pesten működő központunkban végezzük.
Mindkét helyszínen tartunk telefonos és személyesen ügyfélszolgálatot. Bár ügyfélszolgálatunk a sorstársi, a fogyatékos emberek jogaira és kötelességeire vonatkozó információnyújtáson kívül már az Egyesület támogató és otthonápolási szolgáltatásait is szervezi, mégsem váltunk hivatallá. Megmaradt a sortársi, ember-ember közötti viszonyunk az ügyfélszolgálaton megjelenő érdeklődőkkel. Nem szeretnénk, ha bárki is csak ügyfélként érezné magát. Szolgáltatásaink révén egyesületünk felé egyre nagyobb az érdeklődés, tagságunk folyamatosan nő.

Számlaszámunk: (OTP) 11713005-20082202
Adószámunk: 19000321-1-41
Kérjük adója 1%-ával támogassa Egyesületünket!
  Cég termékei :
 
  Üzleti ajánlat :
 
Képek a cégről